Tratament cu stimulare Electro Neurală Transcutanată (TENS)

Antrenează-ți și echilibrează-ți organismul cu dispozitiv de biorezonanță SCIO

Cum vă ajută tratamentul TENS? (Stimulare Electro Neurala Transcutanata)

Dispozitivul cataloghează și ordonează sistematic complexul reacțiilor electro- fiziologice ale pacientului provocate de aplicarea anumitor stimuli, și furnizează informații persoanei referitoare la funcțiile ei fiziologice. (de ex.: tensiunea nervoasa, prin reactie galvanica).

SCIO

Tratamentul se bazează pe faptul că sistemul autonom poate să fie adus sub control voluntar prin condiționare operantă. Tratamentul biofizic este considerat metoda cea mai promițătoare de îmbunătățire a capacităților de autovindecare a organismului.
Alegeți acest tip de tratament în managmentul stărilor tensionale care se asociează cu o condițe medicală sau acuze somatice.

Se aplică cu succes in bolile cardiovasculare (HTA, aritmii), gastrointestinale (colon iritabil, disfuncție al secreției biliare, ulcer gastric), neurologice (migrenă, reabilitare neuromusculară după spasme musculare, durerea cronică la coloană vertebrală, pareze), dar se folosește cu mare eficiență pentru acuze dermatologice, stări de anxietate , atacuri de panică etc.

Antrenează-ți și echilibrează-ți organismul cu dispozitiv de biorezonanță SCIO

NOU!!!

  • Electroacupunctură- echilibrare energetică a meridianelor
  • Tratament prin biorezonanță a proceselor inflamative și degenerative
  • Tratement cu câmpuri electromagnetice  (ZAPP) pentru distrugerea  microorganismelor